Dating sites valentijn acties

Met valentijnsdag heb je als vrijgezel vaak zin om iets te doen aan jouw vrijgezellen status. De zomer komt er weer aan en dus waarom niet online naar een partner zoeken? En vanwege valentijn kun je even gebruik maken van mooie aanbiedingen.

Dus zin in gratis dating? Kijk hieronder naar de aanbiedingen!

Binnenkort ook datingtips, suggesties voor optimale profieltekst, dating succesverhalen en meer.

Banner Toelichting
Mooi aanbod van Lexa, één van de top dating sites in Nederland... gratis een dag lang alle leuke potentiele partners een bericht sturen, chatten, etc. Daarna kun je natuurlijk gewoon gratis lid blijven met beperkte mogelijkheden.
En een leuke aanbieding van een andere grote dating site, Relatieplanet. Zij bieden kortingen op lidmaatschappen. Wil je eerst gratis rond kijken? Dat kan gewoon! Daarna kun je eventueel een maand full member worden en genieten van deze valentijnskorting.
Misschien is dit nog wel de beste aanbieding!? 3 dagen lang gratis lid. Deze site richt zich op 50 plussers. Ben je ouder dan 50, single en op zoek naar een date? Maak dan gebruik van dit aanbod.
Ben je al aan het daten? Of heb je al een relatie? Gewoon vrienden? Is het een idee om iets leuks te geven? Zo ja, pak dan dit voordeeltje mee!
En ook deze site heeft voor de valentijn een mooie aanbieding van 3 dagen gratis lidmaatschap.